Old Money (Single) Lehdistötiedote

Kenenkään ei tulisi periä valtaa kontrolloida ihmisiä

Salalinkki: https://soundcloud.com/frozenfactorymusic/old-money/s-7zznlKCE7tq
Sanat: https://genius.com/Frozen-factory-old-money-lyrics

Sijainti: Helsinki, Suomi

Genre: Alternatiivinen rock ja metalli

Vaikutteet: Alice in Chains, Metallica, SOAD, Pink Floyd, Muse & Iron Maiden

Pähkinänkuoressa: Tämä kappale tulee vetoamaan klassisen hevin faneihin merkityksellisellä ja dramaattisesti esitetyllä sanomallaan. He, jotka pitävät bändeistä kuten Iron Maiden, Metallica ja System Of Down, tulevat pitämään siitä. ”Old money”, sekä bändin laaja katalogi sopii myös crossover progen faneille yhdistelemällä sekä raskaita että kevyempiä elementtejä, atmosfäärisiä syntikoita, äänisuunnittelua sekä ajankohtaista tarinankerrontaa.

Julkaisuformaatti: Vain digitaalinen julkaisu kaikissa mainstream suoratoistopalveluissa.

Kappaleen Pituus: 4min20s

Perjantaina 26.3. Frozen Factory julkaisee uuden singlen, joka kantaa nimeä ”Old Money” – nopeatempoinen kappale korruptoituneesta tavasta periä rahaa ja valtaa. Bändi on päättänyt paljastaa raskaamman puolensa vuoden 2021 toisella singlejulkaisullaan, julkaistuaan Tammikuussa ensin balladin ”Two Dads”.

Kummatkin kappaleet ovat osa bändin tulevaa 6 kappaleen EP:tä ”The First Liquidation EP”. Eteläisessä Suomessa pandemian aikaan äänitetty ja kirjoitettu kappale alkaa dramaattisella, pohdiskelevalla introlla, joka johdattaa kuulijan autioon ja etäiseen maailmaan, jossa vain rikkailla on mahdollisuus kukoistaa. Nopeasti suunta vaihtuu kuitenkin muistuttamaan kuulijaa siitä, että elämme sellaisessa maailmassa jo nyt. Lopulta kaiken särökitaratulitushyökkäyksen jälkeen tarina nivoutuu lopputulemaan joka toteaa, että turha solidaarisuus niiden kanssa jotka käyttävät vanhan rahan valtaa ei ikinä hyödytä sinua – se hyödyttää vain heitä.

Stephen, Frozen Factoryn laulaja, lisää:

”Olemme työskennelleet todella kovasti debyyttialbumimme, ”Planted Feet”, valmistututtua. Emme ole levänneet sekuntiakaan, koska teemme kaiken itsenäisesti. Ja me haluamme tehdä näin, jotta kaikki päätöksenteko ja osaaminen pysyy bändissä. ”Old Money” on yksi monesta kappaleesta joita olemme työstäneet ja tuntuu upealta saada se julkaistua 26.3. Olemme varmoja, että Iron Maiden, Metallica ja SOAD -tyylisten bändien fanit diggaavat meiningistä, draamasta ja metalliviboista, kuten myös meidän kasvava crossover prog fanikunta, joka on verrannut meitä esim. moderniksi Pink Floydiksi. Olemme aktiivisesti yhteydessä seuraajiemme kanssa, erityisesti Instagramissa, joten tule morjenstamaan ja tilaa uutiskirjeemme osoitteessa www.frozenfactorymusic.com!”

Listening and promo pics: